Skip links
Leidse grachten om een SUP tour te maken

Suppen in Leiden

Met Feel Free SUP huur je eenvoudig een board om een rondje door Leiden te suppen. Beleef Leiden vanuit een heel nieuw perspectief.

Boek nu Lees meer

Huur een SUP in Leiden

Iedereen kan suppen. Met een korte instructie vooraf stap je op een rustige plek, midden in het centrum, zo je board op voor een mooie tour.

Info & tarieven

Neem SUP les in Leiden

Wil je de SUP techniek beter onder de knie krijgen? Overweeg dan een privé SUP les waarin je precies de aanwijzingen krijgt om je naar het volgende niveau te brengen.

Info & tarieven

Direct opstappen

Midden in het centrum van Leiden opstappen aan de gracht, met alle idyllische plekjes binnen handbereik.

Exclusive

De beste SUPS

Met hoogwaardige tour SUPS van Fanatic heb je top materiaal en ga je het stabielst en snelst door de grachten!

Altijd fun

Zelf zijn we óók verslaafd aan suppen en delen dit enthousiasme en het vrije gevoel dat suppen geeft.

We zijn open!

Buitensporten zijn weer toegestaan zolang we 1,5 meter afstand houden. Lees meer over onze Corona-maatregelen.

Suppen in Leiden is cultureelsportiefawesomelekker

Suppen door Leiden is een prachtige manier om de historische binnenstad stad te zien. Terwijl je rustig over het water cruiset ben je toch actief bezig. Elke hoek die je omslaat zie je weer wat nieuws. Je supt langs prachtige herenhuizen en monumenten en onder bijzondere bruggen door. Ook voor natuurliefhebbers valt er genoeg te beleven, bijvoorbeeld met een route langs het mooiste stadspark binnen de singels: het Plantsoen en zijn eeuwen oude bomen.

In de grachten van Leiden heb je minder snel last van de wind dan aan de kust of op open water. Wist je dat je van suppen een goede conditie krijgt? Daarnaast is het goed voor je spieren omdat je je hele lichaam in balans moet houden. Omdat het board zo stabiel is kun je er ook dingen op vervoeren, bijvoorbeeld een picknickmand voor onderweg!

Boek nu